kalendari spiralni i ljepljeni

Budite posebni i autentični, izaberite notes, planer, rokovnik u svon stilu i šaljite poruke kada toga niste niti svjestni. Mnogo je izbora za maštovite i kreativne, i priznajte, niste baš često pomislili da notes ili kalendar može biti nositelj kreativnosti i vaše osobnosti?

Unutar naše Tvornice knjiga i kalendara, pronaći ćete mnogo ideja, javite se svom dizajneru i pripremite svoj notes i kalendar s osmjehom.


Osim kalendara koje imamo u stalnoj ponudi, u mogućnosti smo ponuditi izradu kalendara po mjeri kupca. Što to točno znači u praksi? Znači da možemo izraditi kalendar s vašim fotografijama ili željenim motivima, u dimenziji po vašoj mjeri, broju listova, vrsti papira. Najčešće radimo kalendare u formatima A3 ili B3, spiralno uvezane  s kukicom za vješanje, na premaznim ili ofsetnim papirima gramature 80-170 gr/m2.

Pošalji upit

...


...

Zašto odabrati kalendar kao promidžbeni materijal?

Kalendar je alat potreban u svakodnevnom radu, i svi ga u kako god prekrasnom uredu bili vole imati na zidu, a poneki i na stolu. Iskoristite taj alat koji godinu dana stoji u uredu vašeg kupca, u salonu vaše frizerke, u uredu vašeg knjigovođe, u ordinaciji vašeg stomatologa, mehaničarskoj radioni vašeg majstora, kao alat za stvaranje vidljivosti, stvarajte osviještenost o vašem brendu, uslugama i proizvodima. Odlučite se između standardnih kalendara sa svojim logom i dizajnom, a možete izabrati između poslovnih i tematskih sa slikama. Personalizirani kalendar najbolji je izbor jer će svaka stranica nositi prikazivati vaše brend i proizvod.

POŠALJI UPIT
Copyright © Og grafika d.o.o.